Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pingpong ütők

Cikkszám: 140301
Gyártó: Salta
Raktáron 1-3 munkanap
6.490 Ft
Cikkszám: 140302
Gyártó: Salta
Nincs készleten
8.290 Ft
Cikkszám: JO-52401
Gyártó: Joola
Előrendelhető
2.605 Ft
Cikkszám: JO-54195
Gyártó: Joola
Előrendelhető
9.775 Ft
Cikkszám: JO-52300
Gyártó: Joola
Raktáron 1-3 munkanap
2.135 Ft
Cikkszám: JO-52250
Gyártó: Joola
Raktáron 1-3 munkanap
1.685 Ft
Cikkszám: JO-52000
Gyártó: Joola
Raktáron 1-3 munkanap
2.540 Ft
Cikkszám: JO-54930
Gyártó: Joola
Utolsó 1 szett raktáron
3.795 Ft

Minőségi ping pong ütők színes palettája

A Sportverzum online webshop kiváló műszaki jellemzőkkel operáló, minőségi kialakítást élvező Joola ping pong ütő felhozatalával azok is megtalálják a számításaikat, akik még csak most ismerkednek ezzel a kétségtelenül izgalmas sporttal, de azok is, akik már régóta elkötelezett híveinek vallják magukat. A Joola ping pong ütő repertoárja színes spektrumot jár be. A Joola Boogie például a kezdőknek is remekül beváltja a hozzá fűzött reményeket, hiszen fogásában abszolút komfortos, a sikeres irányításához nem szükséges taktikai érzék sem. Az ütő tehát minden ízében tökéletes ahhoz, hogy elsajátíthassuk a szóban forgó sport alapjait. 

Ha már rengeteg gyakorláson vagyunk túl és kezd kifejlődni a saját taktikai érzékünk, a kezdő ping pong ütőt elhagyva, átválthatunk a Joola Cobra típusra, ami nemcsak a tapadás, de az irányíthatóság tekintetében is jelesre vizsgázik, így minden haladó játékos kötelező kelléke. A haladók egyébként a Joola Drive modelljét is kedvelik, hiszen használatában kényelmes, de a forgására és az érzékelésére sincs panasz. 

Mit használnak a profik? A Chen Smash névre keresztelt modell (amit egyébként a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség is jóváhagyott) kitűnő minősítésének és jellemzőinek köszönhetően, elsősorban a versenyzőket célozza meg. Az ütő markolata speciális anyagból készült, a felületét úgynevezett szoft-borítás burkolja, ami szavatolja a zökkenőmentes, könnyed játékot. Legyen szó gyorsaságról, érzékelésről vagy tapadásról, a Joola Chen Smash ping pong ütő kitűnő minőséget reprezentál.