Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Beltéri pingpong asztal

Beltéri pingpong asztal - A felhőtlen asztaliteniszezés elengedhetetlen kellékei a megfelelő asztal és háló. Kínálatunkban beltéri használatra alkalmas, lehajtható asztallappal rendelkező, és fékező kerekekkel ellátott típusok közül válogathatsz - melyek kis helyen is elférnek.

Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 140121
Gyártó: Salta
109.990 Ft

Pingpong asztal - kint és bent is szeretnéd használni?

Ha nem tudod eldönteni, hogy csak beltéren vagy kültéren is szeretnél játszani, akkor érdemes kültéri asztal választása mellett döntened.

Igaz ebben az esetben egy picit nagyobb összeggel kell kalkulálnod, de legalább nem kell attól tartanod, hogy a kültéri használat során kár keletkezik az asztalban.

Legyen szó kültéri vagy beltéri pingpong asztalról is egy erős letakaró nem árt, amely megfelelő védelmet ad asztalod számára az UV sugárzás ellen is.

Mire ügyelj pingpong háló vásárlásnál?

A pingpong háló beszerzése előtt az asztal felületének, személyes igényeidnek és a játék stílusának megfelelően a következőket vedd figyelembe:

  • Méret
  • Feszesség
  • Anyag

Miért egészséges szórakozás pingpongozni?

Kardió a köbön

  • a játék során a test minden porcikája folyamatosan mozgásban van, ami segít a pulzus növelésében és serkenti a vérkeringést
  • kiváló mozgásforma az erőnléti edzések után kialakult izomfájdalom csökkentésére, nem utolsó sorban még az ízületeket is kíméli.

Fejleszti a koordinációt

  • A játék során gyors döntéseket kell hozni, az agynak szinkronban kell lennie a kéz és a szem mozgásával, ami fejleszti a reflexeket és a reakcióidőt
  • az egyensúlyérzéket is javítja, ezért a gyerekek és az idősek számára is hasznos és vidám kikapcsolódás

Serkenti az agyműködést

  • A játék állandó koncentrációt igényel, amely egyszerre több agyterületet is aktivál
  • A fizikai fittség mellett a mentális és az érzelmi jólétre is pozitív hatással van.

Webáruházunkban csak olyan beltéri és kültéri felhasználásra alkalmas, pingpong asztalok közül válogathatsz, amelyek kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek.

Böngészd át az asztali teniszezés további elengedhetetlen eszközeit is, és rendelkezz minden olyan kellékkel, ami a felhőtlen pingpongozás élményéhez szükséges!