Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Eredményjelzők és cseretáblák

Cikkszám: 113070
Gyártó: Salta
Raktáron 1-3 munkanap
6.625 Ft
Cikkszám: JO-22404
Gyártó: Joola
Utolsó 1 db raktáron
11.100 Ft
Cikkszám: JO-22410
Gyártó: Joola
Utolsó 1 db raktáron
11.725 Ft

Eredményjelző tábla csapatjátékokhoz

Ha olyan sportot űzünk, ahol másokkal együtt játszunk és a mérkőzés végén van egy győztes, akkor néhány kiegészítőre szükségünk lehet. Az eredményjelző tábla nélkülözhetetlen ahhoz, hogy lássuk, hol tartunk és kinek hány pontja van. Így már meccs közben is figyelemmel kísérhetjük az aktuális állást. Akár egy darab papírra is felírhatjuk a pontokat, de sokkal igényesebb megoldás, ha táblát használunk. A papírt ráadásul macerás elővenni és átnézni, hogy mi szerepel rajta. Az eredményjelző tábla sokkal praktikusabb, hiszen elég csak egy pillantást vetni rá, hogy lássuk a számokat. 

Ha a meccsen “külsősök” is részt vesznek, például barátok, szülők, tanárok, akkor számukra is azonnal látható az eredmény. A jelzőlapokon nagy méretben jelennek meg a számok, így az is jól láthatja, aki egy kicsit távolabb van a játékosoktól. A tábla használata nagyon egyszerű, ugyanis miután kihelyeztük az asztalra, csak át kell hajtani rajta a számokat. Amennyiben digitális verziót használunk, akkor még egyszerűbb a kezelése. Ez esetben a gombok segítségével tudjuk bevinni az adatokat. 

Az eredményjelző tábla jóformán bármilyen csapatjátékhoz alkalmazható. Legyen szó kosárlabdáról, kézilabdáról, röplabdáról vagy pingpongról, minden esetben jó szolgálatot tesz. Nincs nagy helyigénye, bárhová le lehet tenni, ahol van egy kis vízszintes felület. Kínálatunkban többfélét típus megtalálható. A hagyományos változatok mellett digitális modellek iskaphatók. Sőt, úgy is lehet választani, hogy a számok fehéren vagy színesen jelennek meg a lapokon, illetve a kijelzőn.