Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Különleges ajánlatunk intézmények számára

Különleges ajánlatunk intézmények számára

Nemrég indult el az iskolai szezon, mi pedig feltöltöttük készleteinket tornatermi felszerelésekkel és eszközökkel!
Intézményi és egyesületi vásárlóink számára most egy egyedülálló ajánlattal készültünk, melynek keretein belül minden bruttó 65.000 Ft feletti rendelésnél 15% kedvezményt adunk.

A kedvezmény érvényesítéséhez az alábbi kuponkód szükséges: INT15

Azok az intézmények és egyesületek, akik bruttó 65.000 Ft felett vásárolnak ez idő alatt, automatikusan bekerülnek törzsvásárlói rendszerünkbe.

Az ajánlat 2022. október 31-ig tart.

Webáruházunkban számtalan, kiváló minőségű tornatermi sportfelszerelés megtalálható, amelyek között legnépszerűbb termékeink a futball labdák, ugrálókötelek, a tornaszőnyegek, beltéri diszkoszok, váltóbotok, stopperórák, valamint az iskolai és verseny gátak. Ezen eszközök használatával sokat segíthetünk abban, hogy a diákokat mozgásba hozzuk, ezzel is hozzásegítve őket az egészséges életmódhoz. Ráadásul a testnevelés órákon való részvétel fokozza az anyagcserét, erősíti az immunrendszert és csökkenti a tanulók stressz szintjét.

Az ugrálókötelek több változatban és színben is megtalálható kínálatunkban, amelyek között legkedveltebbek az ergonomikus fa fogantyúval felszerelt fonatolt köteleink. Amennyiben fontos számunkra a sebesség és a pontosság, abban az esetben a csapágyazott PVC ugrálóköteleinket ajánljuk.

Termékeink között tornaszőnyegek is megtalálhatók, amelyek több méretben és kivitelben is megrendelhetők. A szőnyegek standard méretei: 200x100x10 cm, azonban akár 400x140x10 cm méretben is forgalmazunk tornaszőnyegeket. Az általunk kínált tornaszőnyegek hagyományos és összehajtható változatban is megtalálhatók.

Iskolai dobbantóra van szüksége? Nálunk azt is megtalálja! A SportVerzum webáruházban csak prémium minőségű dobbantók találhatók meg, amelyek felülete rendkívül rugalmas fa rétegelt lemezből készülnek, amit filc anyag borít. Tartós rugalmasságát a 6 darab erős igénybevételt is jól tűrő rugó garantálja. A dobbantók a hivatalos előírásnak is megfelelő mérettel rendelkeznek.

Diszkoszaink több súlyban is megtalálhatók a 200 grammos könnyített puha, PVC diszkosztól - amit elsősorban általános iskolás korosztálynak ajánlunk, egészen a 2000 grammos tömör gumiból készült verseny diszkoszig, amelyek mindegyike alkalmas beltéri és kültéri használatra is. 

Amennyiben iskolai vagy versenygátat keres nálunk az is megtalálható. Az általunk forgalmazott gátak rendkívül praktikusak, mert tetszés szerint akár egy mozdulattal megtudja változtatni azok magasságát, így szinte bármilyen korosztály kipróbálhatja magát a gátfutásban.

A leszúrótüskével is felszerelt iskolai rajtgépeink mindazon felül, hogy rendkívül gyorsan használatra kész állapotba hozhatók, alumínium szerkezetének hála könnyű súllyal rendelkeznek, így azok mozgatása egy kisebb gyereknek sem jelent különösebb gondot. A rajtgép támlarésze könnyen állítható, így a két láb közötti távolságot bármikor tetszés szerint módosíthatjuk. A rajtgép szinte elengedhetetlen eleme az iskolai rövid és középtávú futásnak.

Váltóbotjaink több színben és változatban is megtalálhatók sporteszközeink között, kiválóan alkalmasak váltófeladatokhoz, váltófutáshoz melyek segítenek a diákok kitartásának és gyorsaságának fejlesztésében.

A magasugrás egyik legfontosabb kelléke a magasugró mérce, amelynek magassága tetszés szerint szabályozható. A magasugró mérce 2 méter magas, amit párban értékesítünk.

A saját márkás iskolai, gyakorló gerelyeink kiváló ár/értéket képviselnek a piacon, melyek különböző súlyban érhetők el webáruházunkban. A kültéri használatra is alkalmas alumínium ötvözetből készült, krómacélheggyel rendelkező gerelyeink rugalmasak, strapabírók és megkülönböztető színnel rendelkeznek.

A PVC bevonatú üvegszálas víz- és gyűrődésálló mérőszalagjaink több méretben is megtalálhatók a 30 méterestől egészen 100 méteres hosszúságig, amelyek nem törnek meg, mint az általánosságban használt fém változatok. A mérőszalagot a könnyen kihajtható karjával, pillanatok alatt feltekerhetjük, ha épp nincs arra szükségünk.

Stopperóráink széles választéka szinte minden igényt kielégítenek és kiválóan alkalmasak a tanulók teljesítmény idejének mérésére. A stopperórák mindegyike kiváló ár/értéket képviselnek a piacon és alkalmasak rész / köridők mérésére is.

Webshopunk futball labda széles választéka közül a Street Cup névre hallgató, saját márkás, minőségi, kézzel varrott labdát ajánljuk, amely 32 panelből áll és kifejezetten kültéri használatra ajánlott.

Amennyiben az eredeti bőr futball labdát részesíti előnyben, az sem probléma hiszen kínálatunkban elérhető két méretben is bőr focilabda, amelyek 32 panelből álló, minőségi kézzel varrott változatok, amelyek remek ár/értéket képviselnek.

Kuponkód: INT15

Tartalomhoz tartozó címkék: Bordásfal Tornatermi felszerelés