Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Darts

Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 195032
Gyártó: Salta
2.240 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 195042
Gyártó: Salta
23.680 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 195043
Gyártó: Salta
16.330 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 195031
Gyártó: Salta
2.640 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: SP-7712
Gyártó: Spartan
2.855 Ft

Darts tábla: közösségi élmény otthon 

A darts tábla elsősorban a vendéglátóhelyeken áll rendelkezésre. Emlékeink között szinte mindannyian találkozunk a játékkal, ami kiváló társasági élményt jelent, szinte korosztálytól függetlenül. Miért ne élnéd át mindezt az otthonod kényelmében? Az elérhető áron beszerezhető eszköz kitűnő választásnak bizonyul a nappaliban, de a gyerekszobában is megállja a helyét. 

A darts tábla újra reneszánszát éli! 

Az ismét nagyon divatos játék nemcsak a célzóképességet és koncentrálást mozdítja elő, hanem természetesen kitűnő szórakozási lehetőséget is kínál. Baráti összejövetelek, családi programok alkalmával kicsik és nagyok együtt játszhatnak, ami kiemelt jelentőséggel bír a mai, online világ uralta életünkben. A darts tábla segítségével hosszú órákra együtt lesz a család és vidám, kikapcsoló szórakozásban lehet része mindenkinek. Az elektronikus, kétoldalas, akár nyilakkal is ellátott szetteken túl, kifejezetten profik számára ajánlott típusok is elérhetőek. Az elektronikus gépekhez alkalmas nyíl szettek ajándékba is remek választásnak bizonyulnak.

A játék igazi rajongói speciális számlálóval ellátott, prémiumkategóriás darts tábla mellett is letehetik a voksot. Az online kínálatban a legújabb modellek éppen úgy megtalálhatóak, mint az egyszerű, kedvezőbb árkategóriába tartozó játékok. Az online játékokon túl is van élet és a darts közelebb hozhatja a mai fiatalokhoz is azt a fajta szórakozást, amin sokan nőttünk fel vagy éltük meg az előnyeit a szórakozóhelyeken. Fedezd fel a darts kínálta önfeledt kikapcsolódást!