Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gumipántok és szalagok

A gumipántokat kezdő és profi sportolóknak, rehabilitációra szorulóknak, húzódzkodni vágyóknak illetve azoknak is ajánljuk, akik izmot szeretnének fejleszteni. A gumiszalag többféle nehézségben található meg nálunk, így kedvedre módosíthatod a nehézséget a feladatok végzése során. Saját testsúlyos erősítésnél, bemelegítésnél ideális társ lehetnek ezek a gumiszalagok. Ha most kezded a testformálást, vagy nagyobb kihagyás után vissza szeretnél rázódni, akkor érdemes gyengébb szalaggal kezdeni és folyamatosan növelni az erősséget, így az ízületek hozzászoknak a terheléshez.
Utolsó 4 db raktáron
Cikkszám: SP-2303
Gyártó: Theraband
2.605 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 110701
Gyártó: Salta
2.380 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 110704
Gyártó: Salta
7.075 Ft

Gumiszalag szett kezdőknek és haladóknak

A gumiszalag szett ideális választás mindazoknak, akik az otthoni edzés mellett tennék le a voksot. A könnyen szállítható, mégis hatékony kiegészítő a sporthoz való visszatérés során éppen úgy ideális döntés, mint akkor, ha saját testsúlyos edzésekkel kombinálnád a választott mozgásformát. A többféle méretben, színben és erősséggel elérhető gumiszalagok között mindenki megtalálhatja az új kedvencét. 

Gumiszalag szett az egészséges életmód jegyében 

A mai kor embere számára egyre inkább lényeges az egészség megőrzése. Ennek szerves részét képezi az aktív testmozgás. Sokan választják a konditerem kínálta lehetőségeket, de a home office mellett, az otthoni edzéshez is elérhetőek napjainkban az ideális kiegészítők. A saját testsúllyal végzett gyakorlatok vagy a húzódzkodás nagy hatékonysággal alkalmazhatóak. Kezdők számára a gyengébb gumiszalag szett ajánlott, ha pedig fejlődni szeretnénk, emelnénk az ellenállást, akkor az erősebb megoldások javasoltak. 

A gumiszalag szett segítségével izgalmassá tehetőek a gyakorlatok és a saját testsúlyos edzéshez is megadható az a bizonyos plusz, ami növeli az erőnlétet és hozzájárul a komfortzóna átlépéséhez. Ez utóbbi nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a kívánt célok elérhető közelségbe kerüljenek és a plusz kilóktól is eredményesen sikerüljön megszabadulnod. A rendszeres testmozgás nem csupán a külsőségek miatt fontos, hanem az egészség megőrzésének, helyreállításának eszközeként is. Az ülőmunka uralta világunkban különös jelentőséggel bír a testi aktivitásra való odafigyelés.