Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Testformálás és pilates eszközök

Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 110312
Gyártó: Salta
785 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 110311
Gyártó: Salta
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
785 Ft
Nincs készleten
Cikkszám: 110903
Gyártó: Salta
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
2.560 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 110821
Gyártó: Salta
2.270 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 110904
Gyártó: Salta
3.990 Ft
Raktáron 1-3 munkanap
Cikkszám: 110282
Gyártó: Salta
2.570 Ft

Pilates eszközök a hatásos végeredményért

A pilates igen kedvelt mozgásforma, mert szépen megdolgoztatja az izmokat és feszesíti, formálja az egész testet. Mégis távol áll a hagyományos erősítő edzésektől, így azoknak is remek alternatíva, akik nem szeretik emelgetni a súlyokat. Ahhoz, hogy a mozdulatok elvégzése még hatékonyabb legyen, érdemes bevetni a pilates eszközöket is. 

A pilatest Joseph Pilates teremtette meg, aki először Németországban szabadalmaztatta ezt a különleges és hatékony mozgásformát. Ízületi panaszokkal és asztmával is küzdött, így olyan mozdulatsorokat hozott létre, amiket a kihívásaival együtt is el tud végezni. A mozgás lényege a mozdulatok lassú, pontos lekövetése, amit a földön, egy törölközőn vagy sportmatracon kell csinálni. 

A pilates eszközök nemcsak hatékonyabbá, hanem sokkal élvezetesebbé teszik a mozgást. A soft ball remekül használható a saját testsúlyos gyakorlatok elvégzésekor. Bár alapvetően egy puha labdáról van szó, alaposan megizzaszt a vele való “munka”. Ha a hasizmodat is szeretnéd erősíteni, akkor a hasizom kerékkel is hatásos végeredményre tehetsz szert. Ha pedig a karizmaidra is ráerősítenél, akkor az expandereket is szeretni fogod. 

A pilates eszközök között a masszázshengert is megtalálod. Ezzel is számos szuper gyakorlatot tudsz elvégezni. Ráfeküdve a hátizmaidat dolgoztathatod meg, de a kezeddel is rátámaszkodhatsz, hogy növeld a mozgás intenzitását. Az említett eszközökön kívül sok más kiegészítőt is megtalálsz nálunk, amelyekkel kicsit változatosabbá és izzasztóbbá tudod tenni az edzést.