Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GINOP-1.2.9-20-2021

 

 

GINOP-1.2.9-20-2021-03873

 

 

A "DALNOKI-SPORT" Nagykereskedelmi Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Rétsági raktározási telephely korszerűsítése” című, GINOP-1.2.9-20-2021-03873 jelű támogatási kérelmét a Gazdaságfejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 9 999 997 Ft azaz kilencmillió-kilencszázkilencvenkilencezer-kilencszázkilencvenhét forint összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

 

A Támogatás intenzitása: 70 %

 

-              Betonozás

-              Motoros szekciónált ipari kapu 2 db

-              Műanyag nyílászárók

-              Szigetelés

-              Elektromos gyalogkíséretű targonca

-              Polcrendszer

 

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.05.01.

 

Projektleírás:

 

2019-ben vásárolta cégünk a Rétsági telephelyet, melyen egy 420 m2-es felújításra szoruló ingatlan volt található. Az épület két vége téglaépítésű, középen szendvicspanel burkolatú. Az épület hosszú éveken át nem volt használva így az állaga leromlott, a beton tönkrement, használhatatlanná vált, ezért az alját targoncázható beton telepítésével tettük targonca használatára is alkalmassá.

Az épületen a nyílászárók szigeteletlen egyrétegű üvegek voltak, ezeket eltávolítottuk, helyükre műanyag hőszigetelt ablakokat, ajtókat és motoros garázskaput építettünk be. 

A téglaépítésű részeket 13 cm vastagságú szigeteléssel láttuk el.

Cégünk kb. 600 féle terméket importál közvetlenül a távolkeletről, web-shopunkban több mint 2000 féle termék található. A kiskereskedelmi forgalommal felgyorsult a termékek forgási sebessége, illetve több terméket kellett beemelni a forgalmazottak közé, így a raktározásnak, készletezésnek, pontosnak, átláthatónak kell lennie. A cél eléréséhez megfelelő polcrendszer kialakítása szükséges. A gyors és hatékony anyagmozgatásra elektromos gyalogkíséretű targoncát szereztünk be.